Μια οικογενειακή επιχείρηση που πιστεύει στις αυθεντικές γεύσεις, στην καλλιέργεια χωρίς χημικές ουσίες, στην απλότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής: από την καλλιέργεια και τη συγκομιδή των ελιών ως την επιλογή των πρώτων υλών (φρούτα και καρπούς), τη συσκευασία και τον σχεδιασμό της ετικέτας.

Απλά, προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που εννοεί το όνομά της: να αφήσουμε τη φύση να σας "φιλέψει" τα αγαθά της. Τόσο απλά.

Συνδυάζουμε δυο διαφορετικές αλλά σχετικές "ιδιότητες": έξτρα παρθένο, βιολογικό ελαιόλαδο και..."συνταγές...από σπίτι!": μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και σχετικά είδη που παράγονται και συσκευάζονται στην περιοχή "Ζαχαριάς" του Δήμου Άργους-Μυκηνών με την ονομασία "Φύσης Φίλεμα".

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, προΐόν βιολογικής γεωργίας από το 1993, οξύτητας 0,41%, άφιλτρο, ψυχρής έκθλιψης, προερχόμενο από ελαιόδενδρα, μη αρδευόμενα, κατά 80% ποικιλίας "μανάκι" - 20% λαδοελιές, σε έκταση 80 περίπου στρεμμάτων, σε υψόμετρο 350μ. στην περιοχή "Ζαχαριάς", του Δήμου Άργους - Μυκηνών, του Νομού Αργολίδας, όπου και συσκευάζεται στις ελεγμένες εγκαταστάσεις συσκευασίας μας και πιστοποιείται από τον Φορέα Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών προΐόντων Cosmocert.

Συνταγές..."από σπίτι"! Μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και λικέρ, φτιαγμένα στο ελεγμένο εργαστήριό μας με τρόπο παραδοσιακό ώστε να παραμένει φυσική η γεύση που προέρχεται από τα φρούτα και τους καρπούς, χωρίς καθόλου συντηρητικά.

Απλά, αφήνουμε τη φύση να σας "φιλέψει" τα αγαθά της. Τόσο απλά.